Gurbe Douwstra

TePlak is de titel van een nieuw solo-liedjesprogramma van singer/songwriter Gurbe Douwstra. En.. de allereerste try-out is bij ons in Meerzigt Eastermar!

TePlak is Fries voor ”de plaats waar je hoort te zijn”, daar waar iemand oprecht thuis is. Maar het is meer dan dat: aan het eind van elke reis is iedereen ‘teplak’. Voor deze Drachtster troubadour is dat zijn muziek, de teksten en liedjes, waarin hij thuis is en dichtbij zichzelf blijft. Ook het podium is een plek waar hij zich in de afgelopen jaren steeds meer thuis is gaan voelen. Maar hij is het vooral ook in zijn leven van dit moment, waarin alles op z’n plaats en dus ‘teplak’ valt. Mede daardoor krijgen zijn liedjes extra inhoud, betekenis en diepgang.

Voor dit programma zijn nieuwe liedjes geschreven, aangevuld met ouder repertoire dat past bij deze voorstelling. Gurbe Douwstra wordt in TePlak begeleid door Wander van Duin op contrabas, Johanna Hamstra op banjo en mandoline en Jan de Vries op gitaar, akkordeon, dobro en mandoline.

Kaartprijs: € 10,-
Koffie vanaf 19.00 uur, Gurbe start om 20.00 uur

Reserveren kan via onderstaand formulier of per mail via info@meerzigt-eastermar.nl maar wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

TePlak

Foto: Maartje Roos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *