High tea in Meerzigt Eastermar

vergaderlocatie frieslandhigh tea leeuwardenverjaardag vieren in frieslandhigh tea friesland

Vieren? Dat kan met een high tea!

Een vriend of vriendin, moeder, dochter of tante verrassen? Iets te vieren, zoals een babyshower, kraamfeest of een verjaardag? Of gewoon een momentje om te genieten? Kom dan naar Meerzigt Eastermar voor een high tea. Een high tea is een perfect uitje om samen te doen met familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen ook zorgen voor versiering.

In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons terras, maar bij slecht weer kunnen jullie ook binnen Meerzigt Eastermar genieten van de lekkerste hapjes van de high tea. Kom lekker hangen in de hangstoel of geniet aan tafel met uitzicht op de mooie natuur die Eastermar te bieden heeft.

Zoete of hartige hapjes? Het is beide mogelijk. ACCES catering heeft een ontzettend ruim aanbod van (Fairtrade) thee van Pukka, verse munt thee en gemberthee, koffie, sandwiches, bijvoorbeeld met gerookte zalm of parmaham, hartige bladerdeeghapjes, quiche, gebak zoals Petit Fours, koekjes, cake, scones met clotted cream en jam, chocolade, bonbons, fruit.. noem het maar op. Zijn er speciale dieetwensen of allergieën? Dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Wist u dat het ook mogelijk is om een high tea op locatie te laten bezorgen? Wij kunnen bedieningsmedewerkers inzetten om alles netjes te houden: wij nemen graag alle zorgen weg! Neem contact op voor meer informatie.

  • Gratis parkeren
  • Centraal gelegen
  • Hapjes en drankjes
  • Samen genieten

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

[everest_form id=”294″]