Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie in Meerzigt Eastermar

Kerst of oudjaarsdag bij Meerzigt EastermarKerst vieren bij Meerzigt EastermarEten bij Meerzigt Eastermar tijdens Kerst

Vieren? Dat doet u samen

December: dé maand van de cadeaus, feesten, lekker eten en drinken en het afronden van het jaar. Of dit nu met uw team, collega’s, familie of vrienden is. Het oude jaar afsluiten met een Kerstborrel of het nieuwe jaar juist opstarten op een unieke locatie? Kom dan naar Meerzigt Eastermar. De mogelijkheden bij Meerzigt Eastermar zijn eindeloos: een diner van ACCES Catering of een feest op onze unieke locatie met muziek of een spelevenement. Kijk gerust bij onze activiteiten of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij nodigen u ook graag uit voor onze eigen Kerstborrel & Snertbarren op vrijdag 20 december vanaf 17.00 uur. Glühwein, speciaalbier, wijn, sapjes en de lekkerste hapjes van ACCES Catering staan voor u klaar. Ook staan de vuurhaarden aan én is er snert van het Snertbarren! Bent u ook benieuwd wie de prijs voor de beste Snert krijgt?

  • Gratis parkeren
  • Centraal gelegen
  • Hapjes en drankjes
  • Zorgeloos genieten

 

De unieke locatie van Meerzigt vindt u in Eastermar: centraal gelegen tussen Friesland, Groningen en Drenthe. Leeuwarden en Drachten zijn op een klein halfuur rijden. Gemakkelijk te bereiken voor families en/of bedrijven vanuit heel Noord-Nederland! En u kunt gratis parkeren.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

[everest_form id=”294″]