gluhwein Eastermar

Wij nodigen iedereen graag uit voor de Kerstborrel & Snertbarren bij Meerzigt Eastermar op vrijdag 20 december. Dit in plaats van de kerstmarkt zoals we vorig jaar organiseerden. Neem uw kinderen gerust mee! Wij zorgen voor een voorzaal vol knutselspullen, tekenspullen, bioscoop én de kids mogen kerstkoekjes bakken!

Voor u is er lekkere Gluhwein, de mooiste speciaalbieren, lekkere wijn of (h)eerlijke sapjes. De vuurhaarden staan aan en natuurlijk zorgt Christiaan van ACCES Catering voor iets lekkers op tafel. De grill gaat aan én is er Snert van het Snertbarren.

De toegang is gratis! U bent welkom vanaf 17.00 tot 21.00 uur (of later..).

En.. wie maakt de beste snert van 2019?

We dagen u tijdens de Kerstborrel ook uit om deel te nemen aan het Snertbarren! Het idee? Eigenlijk heel simpel:

  • Stap 1: haal alle keukengerei uit de lades en maak thuis een ”beste pan” snert (met vlees en/óf vegetarisch);
  • Stap 2: zorg voor warmhouder op gas, waxine, bain-marie of op een andere manier (of huur deze via ACCES catering).

Alle soorten snert worden beoordeeld door de samengestelde jury. Om 20.00 uur volgt de prijsuitreiking voor de beste Snert én de beste Vega-Snert.

Bezoekers van de Kerstborrel en het Snertbarren kunnen voor € 2,50 een kop snert kopen. Een liter kopen kan ook, voor € 5,-. Net als voorgaande jaren willen wij de opbrengst graag aan een goed doel doneren.

Opgeven? Stuur een e-mail met naar info@meerzigt-eastermar.nl!

 

Wij schrijven deze naam óf uw naam op het bordje bij uw plek
Een soepketel verwarmd bain-marie en wij maken deze na gebruik weer schoon. Het onderstel wordt klaargezet inclusief brandvloeistof. Neemt u de snert wel warm mee?
Vanaf 16.00 uur bent u welkom om alles klaar te zetten