Familiefeest organiseren? De leukste familieuitjes en familiefeesten beleeft u bij Meerzigt Eastermar. Ons team verzorgt uw feest graag tot in de puntjes. U kunt zelf volop genieten, zonder zorgen. Bent u dit jaar aan de beurt om de jaarlijkse familiedag te organiseren? Wij helpen graag mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ook voor kinderen is Meerzigt Eastermar een leuke plek. Spelen in onze mooie, grote tuin of spelletjes spelen aan tafel: het is allemaal mogelijk. Maar, voor de ouderen is er ook genoeg te doen, denk aan zeskamp, suppen of (kano)varen. Heeft u zelf een leuk idee? Wij denken graag mee.

Ons beleid? ‘Gezellig onder elkaar, met elkaar’

Centraal tussen Friesland, Groningen en Drenthe bevindt zich Eastermar. In dit mooie dorp in Friesland komen ieder jaar vele mensen om te vieren. Is uw familie door de jaren heen verspreid over het hele land? Dat is geen probleem: overnachten bij Meerzigt Eastermar is mogelijk! In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Kinderen kunnen zelfs overnachten in een tentje in de tuin als zij dat willen!

Aan de hand van het beschikbare budget, het aantal genodigden en de wensen die jullie hebben bieden wij een duidelijk voorstel. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring mogen opdoen met het organiseren van (betaalbare) familiefeesten: we garanderen dat het een succes wordt! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden binnen Meerzigt Eastermar.