‘’Het leven is met vallen en opstaan, net zoals met suppen’’

Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Vriendenuitje? Suppen is altijd leuk om te doen. SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’, oftewel ‘’rechtopstaand peddelen’’. Deze activiteit is vanuit Hawaii overgewaaid en is inmiddels bekend over de hele wereld. Tijdens het suppen staat u op een groot surfboard waarbij u een peddel gebruikt om in beweging te komen. Het is een snelgroeiende (water)sport. Dat is ook niet zo vreemd: het is gezellig, leuk, sportief maar toch ook ontspannend door de prachtige omgeving die Eastermar te bieden heeft. U gebruikt bij het suppen vrijwel al uw spieren en: het is ook nog eens goed voor uw balans!

In ons land is deze sport toch voor veel mensen nog onbekend. Ontzettend jammer: want Nederland leent zich heel erg goed om te gaan suppen, vooral Friesland met haar mooie natuurrijke gebieden. Eastermar is gelegen tussen twee meren: de Burgumer Mar en de Leien. Rondom de meren kunt u op veel plekken zwemmen, maar ook in de nabije omgeving zoals Burgum, Gytsjerk, Surhuisterveen en Drachten is veel te beleven en te zien op en rond het water.

Willen jullie het uitje nog even voortzetten? Na een sportieve ochtend of middag kunnen wij ook nog een lekkere lunch, barbecue of buffet verzorgen. In samenwerking met Sup Centre Fryslan bieden wij speciale arrangementen aan in combinatie met catering op locatie of op onze locatie Meerzigt Eastermar, verzorgt door ACCES Catering. Leg na uw SUP-tocht aan en geniet! Neem contact op voor de mogelijkheden.