Trouwen in Meerzigt Eastermar

trouwlocatie in burgum

Een officieel erkende trouwlocatie

In de gemeente Tytsjerksteradiel is Meerzigt Eastermar een officieel erkende trouwlocatie! In onze sfeervolle zaal hebben wij ruimte voor circa 40 genodigden om de huwelijksplechtigheid bij te wonen. Aansluitend kunt u bij ons de receptie en het feest vieren. Een trouwdag vergt veel voorbereiding en organisatie: ontzettend leuk maar ook spannend. Op deze belangrijke dag willen jullie genieten en niet al te veel bezig zijn met de organisatie van de dag. Wij helpen jullie graag om een ontspannen dag te hebben: de dag die jullie nooit meer zullen vergeten.

Een trouwlocatie die met jullie meedenkt.

Wij verzorgen graag de bruidstaart, een vaartocht op De Leijen of het Bergumermeer op het Eastermarder Skûtsje met een heerlijke picknickmand gevuld met allerlei hapjes en drankjes. Hieronder slecht een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Koffie ontvangst met bruidstaart (of anders, zoals cupcakes, muffins);
  • Complete buffetten of een lekkere Bbq buiten;
  • Prosecco met mooie hapjes;
  • Ballonversiering of een fakkelhaag;
  • (Bloem)decoraties;
  • Livemuziek of een dj.

Ons team werkt graag mee aan alle wensen die jullie hebben. Afhankelijk van het weer, kan een avondbuffet binnen óf buiten op ons terras op het zuidwesten een mooi moment zijn voordat het grote avondfeest begint.

Tijdens deze dag is heel Meerzigt Eastermar enkel en alleen voor jullie en het gezelschap! Lekker borrelen en rustig praten óf bij heerlijke muziek dansen in de voorzaal: gewoon zoals jullie het willen.

Fotograaf, catering en muziek nodig?

ACCES catering

Helena Fotografie

DJ Superbruiloft