Yn Balâns Yoga

bedrijfsyogayinyoga friesland leeuwardenyoga in drachten

Yin yoga lessen in Friesland

Gevestigd in het pand van Meerzigt: Yn Balâns Yoga, de yogastudio van Anne van der Vaart. Elke week geeft zij hier yoga lessen. Yin yoga staat in het teken van loslaten en ontspannen. Het is een fijne rustige meditatievorm welke makkelijk toepasbaar is en helemaal niet moeilijk om te leren. Start de dag met een uurtje meditatie en ervaar zelf de voordelen.

Workshop Yin Yoga
Op een leuke laagdrempelige manier kennismaken met yoga? Boek met vrienden en vriendinnen een yoga workshop. Anne leert anderen graag de basisbeginselen van yin yoga. Aansluitend is het mogelijk om te genieten van een lekkere en gezonde lunch. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Bedrijfsyoga

Herkent u dat? U vliegt van de ene vergadering naar de andere waardoor u hoofd overstroomt met gedachtes. Wanneer u de vergadering begint met een meditatiemoment komen al uw gedachtes weer tot rust en kunt u zich vervolgens veel beter focussen. U zult zien dat uw vergadering veel efficiënter verloopt doordat iedereen lichamelijk en geestelijk aanwezig is. Combineer uw vergadering of teamuitje bij Meerzigt met een introductieles yinyoga of huur Anne in voor een yogales bij uw bedrijf.
yoga in drachten

Yoga workshops en meer